God vandhygiejne

- vejen til øget værdi

Med konceptet God vandhygiejne – vejen til øget værdi sætter vi fokus på at sikre rent drikkevand i de danske vandinstallationer mange år fremover.

Danmark er velsignet med rigeligt og rent drikkevand af meget høj kvalitet, men det er afgørende at det rene vand ikke forurenes af nedslidte, uhensigtsmæssige og direkte forkerte installationer. Derfor fokuserer vi på at udvikle VVS-installatørernes kompetencer inden for vandhygiejne med specialiserede kurser.

God vandhygiejne – vejen til øget værdi er en uddannelse til VVS-installatøren, der vil lære, hvordan han kan medvirke til at sikre det danske drikkevand.

Som et tillæg til uddannelsen rådgiver vi om, hvordan VVS-virksomheden kan udvikles og optimeres til at blive en bedre og mere lønsom forretning med udgangspunkt i den enkelte virksomheds særlige forhold og forudsætninger.

Kunderne til de vandhygiejniske projekter finder vi blandt bygningsejerne, som har ansvar for drikkevandssikkerheden.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig KemTechs nyhedsbrev og få viden om sikring af drikkevandet, vedligeholdelse af vandinstallationer, god vandhygiejne og nyeste produkter på markedet til bygningens vandinstallationer. Vi udsender nyhedsbrev 2-4 gange om året. Du kan altid afmelde dig igen.