Gennemgang af vandinstallationer

I samarbejde med vores certificerede partnere tilbyder vi at gennemgå drikkevandsinstallationer i erhvervs-, industri- og udlejningsejendomme for at sikre, at alle vandinstallationer lever op til bygningsreglementet.

Vi undersøger, om der er fare for tilbagestrømning af vand fra forurenende enheder som for eksempel industriopvaskemaskiner, vaskerianlæg, blødgøringsanlæg eller interimistiske tilslutninger.

Vi udarbejder en rapport, som indeholder samtlige registrerede tapsteder og ventiler, der ifølge lovgivningen skal være monteret med tilbagesikringsordning.

Rapporten giver en status på rørsystemets aktuelle tilstand, ligesom der i forlængelse af rapporteringen ofte udarbejdes et tilbud på sikring af installationerne.

Så snart drikkevandsinstallationerne er sikret i henhold til lovgivningen informeres vandforsyningen herom med en kopi af installationsattest, der dokumenterer, at drikkevandsinstallationen lever op til bygningsreglementet.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig KemTechs nyhedsbrev og få viden om sikring af drikkevandet, vedligeholdelse af vandinstallationer, god vandhygiejne og nyeste produkter på markedet til bygningens vandinstallationer. Vi udsender nyhedsbrev 2-4 gange om året. Du kan altid afmelde dig igen.