Uddannelse og kompetenceudvikling

VVS-branchen er udfordret mere end nogensinde før. Vi hjælper ejere af VVS-installationsvirksomheder med at udvikle og fremtidssikre deres virksomhed. Det gør vi gennem forretningskonceptet ”God vandhygiejne, vejen til øget værdi”.

Konceptet er et partnerforløb med det overordnede formål at få en position i markedet, hvor VVS-installationsvirksomheden kan adskille sig fra konkurrenterne.

Konceptets røde tråd er menneskers behov for vandhygiejne, sundhed, trivsel og sikkerhed.

Vejen til partnerskabet går blandt andet gennem tillid, kompetenceløft og vidensdeling. Som fundament for det fremtidige partnerskab tilbyder vi to moduler, som er beskrevet nedenfor.

Kompetencemodul

Modulet henvender sig til deltagere, der arbejder med vandinstallationer inden for eksempelvis erhvervs- og boligbyggeri, fødevareproduktion, hoteller, catering- og storkøkkener, industri og offentlig forsyningsvirksomhed.

Formålet er at give deltagerne indsigt i, hvordan forurening af drikkevandsinstallationer undgås i bygninger, og hvordan man sikrer mod tilbageløb til de offentlige forsyningsledninger. Det er desuden formålet at give deltagerne større viden om forhold, der skaber korrosion i vandinstallationer, så de fremadrettet er bedre klædt på i dialogen med deres kunder.

Grundmodulet, som er et fagmodul, omhandler:

  • Introduktion til Kemper, ventil og systemløsninger
  • DS/EN1717, sikring mod tilbagestrømning i teori og praksis
  • DS/EN806-5, vedligeholdelse af tilbagestrømningsenheder
  • Korrosion i vandinstallationer, årsager og løsningsforslag

Forretningsmodul

Modulet kobler faglig viden og nødvendig forretningsudvikling. Erfaringer fra tidligere gennemførte rådgivningsforløb har vi kædet sammen med grundmodulet. Det giver os et unikt forretningsværktøj til at hjælpe VVS-installationsvirksomheder til at løfte virksomheden. Vi kalder det – ”Vi vinder, når vi vågner”.

Modulet er relevant for ejere og ledere af VVS-installationsvirksomheder, der ønsker bistand til at udvikle virksomheden. Modulets indhold svarer til et 27 timers fortroligt udviklingsforløb, hvor erfaringerne viser, at det giver direkte økonomisk udbytte.

Hjemmeopgaver er en del af udviklingsforløbet.

Forretnings- og kompetencemodulet omhandler:

  • VVS-branchens vision 2020 – ”Vi vinder, når vi vågner”
  • Nuværende og fremtidige kundeforhold
  • Fem spørgsmål fra din virksomheds nye forretningsmodel
  • Partnerkonceptet ”God vandhygiejne, vejen til øget værdi”
  • Kundernes direkte udbytte af vandhygiejne og partnerskaber

Nyhedsbrev

Tilmeld dig KemTechs nyhedsbrev og få viden om sikring af drikkevandet, vedligeholdelse af vandinstallationer, god vandhygiejne og nyeste produkter på markedet til bygningens vandinstallationer. Vi udsender nyhedsbrev 2-4 gange om året. Du kan altid afmelde dig igen.