Viden om vand

Hos KemTech er vores viden om vand udgangspunktet for alt, hvad vi gør.

Med vores kernekompetencer og årelange erfaring indenfor drikkevandsinstallationer i bygninger, kan vi levere præcis de løsninger, der er nødvendige for at sikre drikkevandet i bygningen.

Vand er et fødevareprodukt og skal behandles på linje med alle andre fødevarer. For at vandinstallationer fungerer efter hensigten, skal håndværkere og rådgivere være opmærksomme på kvaliteten af vandet, når der skal vælges materialer til vandinstallationerne.

Det er altså vigtigt at være opmærksom på, at lokale forhold kan afvige markant, og at det har betydning for materialevalg. Kun ved at være omhyggelig, kan man undgå korrosionsskader på installationerne.

Ved dimensionering og konstruktion af vandinstallationer er det også vigtigt at være opmærksom på lokale forhold og behov.

Vores erfaring viser, at hvis ikke der dimensioneres i overensstemmelse med bygningens faktiske forventede forbrug af vand, kan vandinstallationernes dimensioner blive for store.

Det betyder både unødvendige materialeomkostninger, bakterievækst og korrosion i installationer, fordi der bliver mindre gennemstrømning af vand.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig KemTechs nyhedsbrev og få viden om sikring af drikkevandet, vedligeholdelse af vandinstallationer, god vandhygiejne og nyeste produkter på markedet til bygningens vandinstallationer. Vi udsender nyhedsbrev 2-4 gange om året. Du kan altid afmelde dig igen.